Graag verwelkom ik u in het atelier

Ik ben aanwezig van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot en met 17.30 uur. Maakt u een telefonische afspraak om teleurstellingen te voorkomen?

De beste manier om bij het atelier te komen
Het atelier bevindt zich achter het huis aan de Neuweg 77. De ingang van het atelier is aan het eind van het brede grindpad aan de J.H.B. Koekkoekstraat tegenover huisnummer 59. U kan bij beide adressen (betaald) parkeren.
Als u een groot object mee heeft kunt u het beste de navigatie instellen op het atelier; J.H.B. Koekkoekstraat 59. 
Wanneer u voor het huis op de Neuweg 77 staat loopt u naar rechts de hoek om, na enkele huizen bevindt zich het grindpad aan uw rechterland. 

Graag tot snel!
Graag verwelkom ik u in het atelier

Contactgegevens

Margot van Os

Restauratie | Conservatie | Keramiek
Neuweg 77
1214 GM, Hilversum
Tel: 035-6239789
Mail: info@margotvanos.nl

U bent van harte welkom,

  • Atelier bezoek graag na telefonische afspraak.
  • Onder het genot van een kopje koffie bespreken we het behandelplan. Er zijn drie type restauraties mogelijk, ook in prijs.
  • Vrijblijvende prijsopgaaf en levertijd in overleg.
  • Op locatie werken is mogelijk.
  • Mogelijkheid tot afhalen en bezorgen door heel Nederland.
  • Het minimale bedrag voor een kleine restauratie is € 95,- excl. 21% btw. 

  U kunt telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak: 035 – 623 97 89

  Zowel de parkeergelegenheid als de ingang naar het Atelier treft u aan op de J.H.B. Koekoekstraat naast nummer 46. (zie afbeelding)

  Verzekeren en vervoeren van uw beschadigde object

  U bent als eigenaar zelf verantwoordelijk voor schade aan of verlies van een object ten tijde van vervoer naar en verblijf in het atelier. Ik adviseer u contact op te nemen met uw eigen inboedelverzekering.

  In de meeste gevallen zal uw object gedurende de periode van restauratie en na melding aan de verzekeraar onder uw eigen inboedelverzekering vallen en dus verzekerd zijn in mijn atelier.

  Zie algemene voorwaarden Restoratoren Nederland.

  Het is uiterst belangrijk de scherven onafhankelijk van elkaar in zacht materiaal te verpakken om verdere beschadiging tijdens het vervoer te voorkomen.


  Wat te doen bij schade

  Bij nieuwe schade kan u het soms verhalen op derden of bij Uw eigen inboedel verzekering. Wij kunnen dan de offerte of rekening met het schade rapport en foto alvast naar u verzenden zodat u die zelf in kan dienen en het een en ander in gang kan zetten.

  Als u de opdracht door ons laat uitvoeren hoort dit bij ons werk en is het kosteloos, gaat het u alleen om het behandelplan en rapport, dan zijn wij genoodzaakt
  € 95 exclusief 21% BTW bij u in rekening te brengen.