Restauratie Moderne kunst

Moderne kunst is de term die algemeen gebruikt wordt voor de avant-gardistische artistieke uitingen vanaf het begin van de 20e eeuw tot ongeveer de jaren 60.
 1. Restauratie Moderne kunst 1.jpg

  Restauratie Moderne kunst 1.jpg

 2. Restauratie Moderne kunst 2.jpg

  Restauratie Moderne kunst 2.jpg

 3. Restauratie Moderne kunst 3.jpg

  Restauratie Moderne kunst 3.jpg

 4. Restauratie Moderne kunst 4.jpg

  Restauratie Moderne kunst 4.jpg

 5. Restauratie Moderne kunst 5.jpg

  Restauratie Moderne kunst 5.jpg

Belangrijke stromingen in de moderne kunst tijd waren kubisme, futurisme, dadaïsme en surrealisme.

Er is ook veel van Keramiek gemaakt en beelden bij moderne kunst. Zowel in musea is veel moderne kunst tentoon gesteld, maar ook is er veel moderne kunst gemaakt van gips, steengoed, aardewerk en porselein.

Werkte ik voorheen veel voor antiquairs met antiek porselein, tegenwoordig heb ik veel moderne kunst in mijn atelier. Ook vind ik dat er op beurzen en tentoonstellingen een groot aanbod is van moderne kunst. Ik kan zelf erg genieten van moderne kunst.

Als restorator heb ik het met restauratiewerk van moderne kunst erg druk en is er helaas geen tijd om zelf moderne kunst te bedenken of ontwerpen.

Dit keramische moderne kunst beeld is van een Tsjechische kunstenaar. Toen het mijn atelier bereikte was een achterwiel in veel delen gebroken. ook was er een puntje van de maan van het paard weg en een oor was afgebroken van dit moderne kunst beeld.

Eerst heb ik alles schoongemaakt met alcohol om daarna de delen fraai tegen elkaar aan te lijmen. Een behoorlijk deel van het achterwiel was weg en heb ik bijgemaakt van een twee componenten kneedbare putti. Om dezelfde “huid” te verkrijgen zoals het moderne kunst beeld heb ik het toen het nog kneedbaar was het aangedrukt met kant. Het [porseleinen beeld heeft namelijk een huid van kant lijkt wel. Daarna is het moderne kunst beeld in model geschuurd en met dezelfde kleuren als het beeld op kleur gebracht en mat afgelakt.

Ik meng met alle basis pigment kleuren alle kleuren voor de moderne kunst zelf, met een goede daglicht TL en jarenlange ervaring is dit tot een fraai eindresultaat te brengen. Op bijgevoegde foto's van deze moderne kunst kunst u de schade en restauratie in alle stadia mooi zien.

Heeft u thuis ook iets van moderne kunst waar u aan gehecht bent en dat het beschadigd is, aarzel niet en neem contact op met het atelier voor een behandel plan en vrijblijvende prijsopgaaf!

OBJECT STUK?

Heeft u een object wat is beschadigd en voor u van waarde is, dan is de kans groot dat ik het voor u kan herstellen. Ik heb speciaal hiervoor een formulier op deze website die u kunt invullen zodat de schade kan bekijken.

PRIJS AANVRAAG