Het restauratieatelier tijdens de corona

Met meer dan 25 jaar ervaring in het restaureren en conserveren van gips, aardewerk, steengoed, glas, marmer en porselein mag ik me inmiddels wel bescheiden een vakvrouw noemen met passie voor mijn werk en is Uw object in vertrouwde handen.
 1. Het restauratieatelier tijdens de corona 1.jpg

  Het restauratieatelier tijdens de corona 1.jpg

 2. Het restauratieatelier tijdens de corona 2.jpg

  Het restauratieatelier tijdens de corona 2.jpg

 3. Het restauratieatelier tijdens de corona 3.jpg

  Het restauratieatelier tijdens de corona 3.jpg

 4. Het restauratieatelier tijdens de corona 4.jpg

  Het restauratieatelier tijdens de corona 4.jpg

Hebt u uit familiebezit een dierbaar object dat aan diggelen ligt of dat met vergeelde oude lijm nog aan elkaar wordt gehouden, dan is het juist nu in deze corona tijd het moment om met mij in contact te komen.
 
Wellicht heeft u door de corona wat meer de tijd om door uw inboedel heen te gaan, of doordat u door corona juist aan huis werkt en dan tijd heeft om in het atelier in Hilversum langs te komen.
Met veel zorg en geduld wordt uw dierbare object behandeld zodat uw voorwerp weer kan pronken alsof er niets gebeurt is.
 
In het atelier staat een bureau van een meter breed, dus door de corona kunnen we aan weerszijden zitten en nemen we als vanzelf de corona regel van 1,5 meter in acht.  Ook ben ik als restorator al gewend om met handschoentjes aan te werken en een mondkapje te dragen tegen de stof; maar dit komt nu mooi van pas met in deze corona tijd. Natuurlijk houden we goed de richtlijnen van de RIVM in de gaten met betrekking tot veiligheid in verband met corona. Ook als we een afraak maken om langs te komen, vragen we elkaar of er koorts heerst en als er verkoudheidsverschijnselen zijn zeggen we het bezoek in het atelier af.
 
Ook is er altijd een mogelijkheid om in verband met de besmettingsangst over corona wel een tijdstip af te spreken, maar dat ik het gerestaureerde object voor de atelier deur zet en u het dan pas aanpakt. We zwaaien dan achter glas en vaak krijg ik dan een mail met foto dat het weer op zijn vertrouwde plek staat te pronken, of we nemen even telefonisch contact met elkaar op.
 
Niet alleen antiquairs, vooraanstaande veilinghuizen, verhuisbedrijven, musea en verzekeringsmaatschappijen weten mijn atelier al jaren lang te vinden. Na mijn deelname afgelopen jaar als expert bij “the Repair shop” van RTL4 met Humberto Tan, weten  juist ook heel erg veel particulieren mijn expertise te waarderen en vinden hun weg naar het atelier in Hilversum.
 
Ik haal veel bevrediging uit een emotioneel verhaal en de herinnering dat met een restauratie weer tot leven komt. Ik ben trots dat ik al ruim 25 jaar het restauratie atelier in het zadel hou en hoop dat met deze heersende corona u geen drempel ziet om te komen, het kan ook altijd nog, mits zeer kundig verpakt, met de post verzonden worden.
 
Ik wens u heel veel sterkte in deze corona tijd, blijf geduldig en bovenal gezond!

OBJECT STUK?

Heeft u een object wat is beschadigd en voor u van waarde is, dan is de kans groot dat ik het voor u kan herstellen. Ik heb speciaal hiervoor een formulier op deze website die u kunt invullen zodat de schade kan bekijken.

PRIJS AANVRAAG